De beste software voor jouw computer

Goede betrouwbare software is essentieel voor een productieve computer. Office Word, Excel, Powerpoint en Outlook zijn bijvoorbeeld zo wijdverspreid dat bijna iedereen ermee werkt. Wanneer je Office wilt aanschaffen kun je kiezen uit verschillende pakketten. Zo heb je Office 365, de abonnementsversie van Office en Office 2019 met een hogere aanschafprijs, maar zonder abonnementskosten.

Zoek je een programma om foto’s te bewerken? Dan zijn er verschillende Photoshop pakketten, zoals Adobe Photoshop Elements 2019. Ook Corel met Corel Paintshop en Pinnacle met Pinnacle Studio 22 mogen niet ontbreken.

Ben jij iemand die tamelijk vaak op het internet zit om iets op te zoeken, om je sociale mediaprofielen te checken, om het nieuws te lezen…? Dan kunnen we enkel aanraden om een goede virusscanner op je computer te installeren. Elke dag komen er namelijk nieuwe, vervelende virussen bij die je liever niet op je computer wilt. Goede beveiliging is essentieel in een tijd waarin zo’n beetje alles via de digitale snelweg gaat.

Gratis of betaalde virusscanner?

Voor de beste resultaten scan je je computer best aan de hand van betaalde antivirus software. De gratis alternatieven vormen uiteraard wel een goede basis, maar we raden je aan om bijkomend een virusscanner aan te kopen om de beveiliging van je computer te optimaliseren. Met de juiste virusscanner wordt jouw computer minimaal belast en gebeurt het scannen en updaten allemaal in een handomdraai. Met een simpele klik surf en winkel je dus 100 % veilig op het internet, geniet je zorgeloos van al je sociale mediakanalen en game je met een gerust hart.