Randapparatuur voor je computer

Wat valt er allemaal onder de term ‘randapparatuur’? We zetten het hier voor jou op een rijtje! Van toetsenborden en computermuizen over printers en headsets tot kabels allerhande: bij Compufix vind je randapparatuur voor diverse doeleinden.

Noodzakelijke randapparatuur voor elke computer

Enkele benodigdheden die je absoluut nodig hebt om te kunnen computeren, zijn uiteraard het scherm, de muis en het toetsenbord. Om zo goed mogelijk in te spelen op jouw persoonlijk computergebruik bestaat deze randapparatuur in uiteenlopende uitvoeringen. Je hebt grote en kleine, dunne en ultra dunne schermen, met of zonder ingebouwde webcam en ga zo maar verder. Ook bij de computermuizen valt er te kiezen uit een erg breed assortiment. Welke wieltjes, knopjes en balletjes wil je bijvoorbeeld allemaal op je computermuis? En wil je een draadloze of bekabelde muis? Er bestaat trouwens ook zo iets als een lichtgevend of oprolbaar toetsenbord.

Handige randapparatuur thuis of op kantoor

Na een paar bezoekjes aan enkele computerwinkels zal het je waarschijnlijk wel zijn opgevallen dat er talrijke computer accessoires op de markt zijn. En dat allemaal om het voor jou als computergebruiker zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken! Een paar goede luidsprekers samen met een beamer aan je computer koppelen, dat kan bijvoorbeeld al voor een heel bijzondere (film)ervaring zorgen bij je thuis. Maar ook voor een zakelijk gebruik van je computer bestaan er handige computer accessoires, zoals webcams en headsets. Verder kunnen we jou ook helpen bij de keuze uit het ruime assortiment aan printers op de markt.

Randapparatuur voor je thuisnetwerk

Welke randapparatuur komt er allemaal kijken bij het opbouwen van een thuisnetwerk? En wat houdt het juist in om zo’n netwerk te installeren? Compufix leidt je binnen in de wereld van het thuisnetwerk en geeft je handige tips mee. We laten je bijvoorbeeld zien welke kabels je nodig hebt, wat een modem, router of access point doet en waarvoor je een harde schijf allemaal kan gebruiken. Trage Wifi, geen bereik in bepaalde kamers of in de tuin, wij kijken hoe we dit voor jou kunnen oplossen.