Herstellingen

Voor computerproblemen en een gepaste computer reparatie is er een adres: Compufix! We herstellen je computer zodat jij zo snel mogelijk terug kan gamen, films kijken of internetten.

Scheelt er iets met je interne of externe hardware, zoals het moederbord, de processor, de videokaart of de printer, dan zorgen wij er voor dat je weer met een bruikbare computer naar buiten loopt. Verder vernieuwen we ook besturingssystemen, vergroten we de geheugencapaciteit van je pc en kuisen we computers helemaal op zodat er geen stofje meer overblijft. Eigenlijk proberen we praktisch alles van jouw computer of laptop te herstellen. Bovendien kan je altijd op de nodige professionele zorg en kennis rekenen. Met een reparatie van Compufix slaap je achteraf op beide oren!

Is de herstelling het sop de kolen niet waard? Misschien is de aankoop van een nieuw toestel een financieel betere oplossing. We overlopen met jou alle mogelijke opties en adviseren jou voor de beste keuze te maken.

Hulp op afstand

Heb je toch liever een persoonlijke afspraak?
Vul dan het contactformulier in en we maken zo spoedig mogelijk een afspraak.

Computerproblemen oplossen zonder u te moeten verplaatsen? Dat kan! Via het programma TeamViewer kunnen wij vanop afstand uw PC overnemen.

Op deze manier kunnen wij kleine problemen onmiddellijk oplossen zonder verplaatsing, wij bedienen uw computer gewoon van bij ons. (uw internetverbinding dient wel nog te werken)

Wij hanteren dezelfde tarieven als wanneer we bij u langskomen, maar u bespaart de verplaatsingskosten en u bent tevens sneller geholpen.
Ieder begonnen halfuur wordt aangerekend.

Zeer eenvoudig en veilig, er wordt niets op uw computer geïnstalleerd en er wordt ook bij iedere sessie een nieuw wachtwoord aangemaakt op die manier bent u zeker dat er na de sessie geen toegang meer is tot uw computer.

Werkwijze:
– U belt ons en wij spreken af wanneer we de computer kunnen overnemen.
– U start het programma waarna u vervolgens het ID en wachtwoord doorgeeft.

Computer opschonen

Merk je dat je pc of laptop trager wordt? Start hij minder snel op of heb je last van virussen? Hoog tijd dan voor een lenteschoonmaak om jouw computer of laptop te laten opschonen! Ga nu met je trage laptop of pc langs bij jouw IT vakman in de buurt voor een grote schoonmaakbeurt en ga naar buiten met een zo goed als nieuwe computer of laptop. Eigenaar van een Apple toestel? Wij versnellen ook jouw MacBook of iMac!

Wat doen we:

– Opfrissing van je privacy gegevens

– Virussen verwijderen: malware, spyware en andere bedreigingen

– Reinigen van je computer of laptop: verwijderen van stof in de koeling

– Virussen verwijderen: malware, spyware en andere bedreigingen

– Vervelende programma’s en schermpjes verwijderen: zoals bv. pop-ups

– Traag internet herstellen: door browser extensies en fouten na te kijken en te herstellen

– Je pc of laptop opschonen: alle oude Windows bestanden opkuisen en wissen

– Computer of laptop beveiligen en updaten: beveiliging nakijken en Windows en drivers updaten

– Trage computer of laptop opnieuw sneller maken: sneller opstarten van het besturingssysteem en de software

Is jouw computer al enkele jaren oud? Misschien kunnen we met enkele nieuwe onderdelen een tweede leven blazen in jouw toestel.