Refurbished iPhone

Wil je een iPhone kopen, maar niet teveel geld uitgeven? Heel begrijpelijk! Veel mensen zien de voordelen van een iPhone, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Dan is een Refurbished iPhone iets voor jou! In vergelijking met de originele nieuwprijs van een iPhone, is een refurbished iPhone tot wel 60 % goedkoper. Deze toestellen worden grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Een controle wordt uitgevoerd door zowel robots als door vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, vervangen wij deze door een nieuw onderdeel. Zelfs al is je product nóg zo goed, het kan voorkomen dat een toestel niet (meer) naar behoren functioneert. Dan wil je als consument kunnen bouwen op een eerlijke, duidelijke en uitgebreide garantieperiode. Deze toestellen beschikken altijd over een tweejarige garantieperiode.

IPHONE PRODUCTCONDITIES

Na de technische controle, worden de iPhones gegradeerd en toegewezen aan één van de twee productcondities (A-grade en B-grade).

A-grade (zo goed als nieuw)

Een refurbished iPhone met een A-grade productconditie is niet of nauwelijks van een nieuwe iPhone te onderscheiden. Qua uiterlijk is er bij A-grade iPhones geen enkel gebruikersspoor aanwezig, tot een enkel minimaal gebruikersspoor. Een A-Grade toestel mag tot drie (zeer lichte) zichtbare sporen bevatten. Eventuele gebruikssporen zullen niet tot nauwelijks met het blote oog zichtbaar zijn.

B-grade (licht gebruikt)

iPhones met meer dan drie gebruikerssporen of met gebruikerssporen die beter waarneembaar zijn, worden als B-grade bestempeld. Qua uiterlijk zijn de toestellen in een keurige staat, maar zijn zichtbaar nét iets minder dan een A-grade iPhone. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere lichte krasjes op het scherm aanwezig zijn. Meestal zijn deze krasjes alleen zichtbaar als het scherm uit staat. Bij gebruik van de iPhones zijn de krasjes vrijwel niet zichtbaar.